0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!
SALE 13%

Хелиопсис издръжлив на суша медоносен и цъфти засаден в саксия - Heliopsis firetwister

1 брой вкоренен разсад

5.99 лв.

Хелиопсис е много ефектно многогодишно с тъмно лилави листа, на чийто фон се открояват ярко червените и оранжеви цветове. Лесно за отглеждане с изправен растеж и цветове, които наподобяват слънчеглед и цъфтят от юли чак до октомври. Аткрактивни иста и продължителен цъфтеж. Привлича пеперуди. Перфектен за задната част на градината, за саксиии и дори като рязан цвят за букети. Обича сънце. Почиствайте увяхналите цветове, за да удължите цъфтежа. Достига 70-80 см.

Този артикул си предлага във вид на коренище (bare root - гол корен) и се препоръчва временно засаждане в саксия, преди да бъде засаден на постоянното му място!

Изключително важно при засаждането на това коренище е да спазят следните условия: Дълбочината на засаждане да е много плитко, непосредствено под нивото на почвата, което да се случва при температура от 2-12 С и да не се полива през първите 7-10 дни след засаждане!

magnifier