0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Политика за защита на личните данни

Фирма М и М Трейдинг поема отговорността да защити личните данни на своите клиенти и осществява дейността си, изцяло съобразено със Закона за защита на личните данни.

След изрично съгласие от Ваша страна Фирма М и М Трейдинг ще използва Вашите лични данни единствено и само с цел да се свържем с Вас и изпратим поръчаните от Вас продукти до желаното от Вас място.

Личните данни, които са ни необходими, освен ако изрично с Вашето съгласие Вие не ни предоставите и допълнителна информация, са както следва:

· Име

· Фамилия

· Телефон

· Имейл

· Адрес

· За фирми и фактури се изискват съответно и допълнителни данни като Булстат и др.

Фирма М и М Трейдинг има право да разкрие гореизброените Ви лични данни на неговите партньори, но само при условията на споразумения за поверителност. Данните се разкриват с цел извършване на определени дейности като обработване, изпълнение и доставка на поръчки и услуги, финансови разплащания с наложен платеж или банкови транзакции. Партньорите на Фирма М и М Трейдинг могат да имат достъп само дo личните данни, необходими, за да изпълнят задълженията си.

При обработване на гореизброените Ви лични данни, Фирма М и М Трейдинг е взела всички необходими технически и организационни мерки с цел тяхната защита. Фирма М и М Трейдинг разбира важността на конфиденциалността на личните данни на всеки потребител на сайта. Гарантираме, че личните данни са защитени при всяка една транзакция с тях.

magnifier