0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

За нас

Ние сме фирма М и М Трейдиг, която е на българския пазар в търговията с посадъчни материали от началото на 90 те години на миналия век.

Нашата основна дейност включва внос на голямо разнообразие от висококачествени продукти както за любители, така и за професионалисти. Фирмите с които работим са сред водещите в сферата на бизнеса с посадъчни материали с произход от Холандия, Германия, Италия, Полша и др., а също така работим и с наши български производители, които в годините са се доказали с безпогрешно качество.

В онлайн магазина ни целогодишно ще намерите Семена за цветя, Семена за зеленчуци, Торове за подхранване и растителна защита, вкоренени разсади за цветя, подправки и многогодишни растения, луковици и коренища за цветя и др.

Нашият квалифициран и опитен екип предлага професионална консултация за всички, които желаят да получат повече информация, свързана с вида, описанието, инструкции за отглеждане и специфичните нужди на предлаганите от нас продукти, без значение дали имат опит или не в отглеждането на различен вид растения.

Стараем се също така да сме гъвкави и да проявяваме разбиране според индивидуалните нужди на клиентите ни. Комуникацията с нас е лесна и достъпна, което е ключово за ползотворната съвместна работа. Оставаме на Ваше разположение!

magnifier