0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Лилиум саморазмножаващ се оранжево с лилаво Африканска кралица - Lilium African Queen

1 брой луковица

5.90 лв.

Изчерпан

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно и напълно зимоустойчивост при нашите климатични условия!Предлага се във вид на луковици в периода февруари-май и отново през септември-декември! Ако температурите не позволяват засаждане на открито, е препоръчително луковиците да се садят временно в саксия, след което да бъдат прехвърлени в градината на постоянното им място! Желателно да се садят на дълбоко, ориентировъчно два пъти и половина колкото е височината на луковицата (около 10-15 см.) при температура от 2-12 С!

Носител на множество награди, този дървовиден сорт лилиум е със сладък аромат и много едри 15-20 см. цветове в наситено прасковено оранжево, а от външната част кафеникови ивици и с форма на трумпет сочещи настрани и надолу. Освен с опияняващия си аромат, ще Ви радва и с продължителне цъфтеж на забележителните 15-20 броя на цвята на всяко стебло! Достига внушителна височина от 120-180 см.

Код: 1107 Категория:
magnifier