0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!
SALE 13%

Кичест лилиум прекрасният лотос в снежно бяло - Lilium Lotus beauty

1 брой луковица

3.90 лв.

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно и напълно зимоустойчивост при нашите климатични условия!Предлага се във вид на луковици в периода февруари-май и отново през септември-декември! Ако температурите не позволяват засаждане на открито, е препоръчително луковиците да се садят временно в саксия, след което да бъдат прехвърлени в градината на постоянното им място! Желателно да се садят на дълбоко, ориентировъчно два пъти и половина колкото е височината на луковицата (около 10-15 см.) при температура от 2-12 С!

Този чисто новосъздаден през 2018 г. сорт е отгледан, за да прилича на цвета ва лотос и е с уникално красиви кичести снежно бели цветове, нежно обсипани с винени лунички. Прекрасно допълнение към лятната Ви градина, като също така ще вирее идеално и в голяма саксия, при условия че се насади по-надълбоко. Вирее на слънце. Цъфти юли-август. Изцяло презимуващ при нашите климатични условия.

Код: 2384 Категория:
magnifier