0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Зимоустойчив многогодишен храст Лигулария с червени листа - Ligularia Pandora

1 брой коренище

9.90 лв.

Изчерпан

Много харесвано и издръжливо многогодишно, подходящо за влажни почви. Растенията оформят с туфа с големи шоколадово кафяви листа, които в долната част са червени. Растението запазва красивия си цвят през целия сезон, а към средата на лятото се появявят тъмно лилави стъбла, които по върха си се покриват с подобни на маргарити ярко жълти цветове с размер 7 см. Перфектен избор за задната част на многогодишната леха, а също така покрай езерца или дори в големи контейнери. И цветовете и листата на растението се използват мого ефектно за букети. Вис. 90-120 см., разпростира се на около 80-90 см. Лигуларията е лесна за отглеждане и изцяло студоустойчива при нашите климатични условия! Сортът Брит Мари е носител на Наградата за Градински Заслуги (Garden Merit award).

Този артикул си предлага във вид на коренище (bare root - гол корен) и се препоръчва временно засаждане в саксия, преди да бъде засаден на постоянното му място!

 

magnifier