0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Силно накъдрен кичест мак Манхатън - Papaver Manhattan

1 брой коренище

6.90 лв.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА

Характеристика и засаждане

Този артикул си предлага във вид на коренище (bare root - гол корен) и се препоръчва временно засаждане в саксия, преди да бъде засаден на постоянното му място! Изключително важно е дълбочината на засаждане да е такава, че короната на коренището да е на нивото на почвата, което да се случва при температура от 2-12 С! Многогодишно и зимоустойчиво при нашите климатични условия.

Предстояща наличност!

Този артикул ще бъде наличен и ще се изпраща на клиентите след началото на март 2024 г.!

Много любим сорт, заради дългия си сезон на цъфтеж, Мак Манхатън е с много едри кичести и силно накъдрени, подобни на цветна хартия цветове, които във външната си част са в цвят на слива, а във вътрешността са с тъмно лилави и черни петна. Тези цветя неминуемо щи привличат вниманието в градината и ще са като ярка вълна от багри от средата на пролетта чак до началото на лятото. Манхатън има прекрасното качество да цъфти повторно малко по-късно през сезона, което го прави едно пищно многогодишно с двойна доза удоволствие! Вис. 60-90 см. и ширина 45-60 см. Листата са сиво зеленикави. Предпочита изцяло слънце или полусянка. Лесно за отглеждане, без да изисква много грижи и ще Ви радва години наред.

Код: 2787 Категория:
magnifier