0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Най-ароматната увивна и катерлива прасковено-розова роза - Rose Albertine (Rambler roses)

1 брой вкоренен разсад

15.90 лв.

Изчерпан

Вид на артикула

Този артикул се предлага във вид на вкоренено в саксия растение!

Сортът Албертайн е с много обилен растеж и одстига вис. 4,5-5 м. Има здрави, бодливи стебла и тъмно зелени блестящи листа. Цветовете са много ароматни, изцяло кичести в салмонено-розово.

Розите от клас Rambler (Рамблер), към която група принадлежи този сорт са наричани у нас катерливи или влачещи рози. Те сами си избират подпората. Имат гъвкави до 4 м. дълги стебла, които бързо се оплитат по високи арки, перголи и дори стебла. 

При по-голямата част от този вид рози цъфтежът е еднократен, но доста продължителен 30-35 дни, най-често в периода юни-юли. Специфично за тях е че цъфтят много по-обилно от другите рози, като целите се отрупват с цвят и ухание. Някои сортове цъфтят повторно път през есента, но доста по-слабо от първия път. 

У нас катерливите рози са зимоустойчиви и презимуват без допълнително покритие. Обичат слънчеви изложения, плодородна почва и обилно поливане. Използват се широко за украса на зелените площи и домашните градини.

Разсадът се предлага вкоренен в саксия С2 с обем 2 литра и височина на растението около 40-60 см.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА!

Този артикул ще бъде наличен след 20 май

2020 г.!

Код: 606 Категория:
magnifier