0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Многогодишно Нерине за слънце с екзотичен розов цвят - Nerine bodwenii pink (Guernsey Lily)

1 брой луковица

4.90 лв.

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно. Предлага се във вид на луковици. Преди да дойде моментът за тяхното засаждане (в градина или саксия) е желателно да се съхраняват по следния начин: на тъмно, сухо и проветриво място при температура 5-8 градуса. При невъзможност да осигурите тези усовия, Ви съветваме да засадите във временни саксии, сандъчета и тн.

Изключително екзотично изглеждащо растение, което ще Ви възнагради с безброй прекрасни ярко розови цветове и то дълго след като повечето лятно цъфтящи са преминали пероида си на цъфтене. Елегантните розови цветове са с извити венчелистчета и накъдрени краища и се извисяват гордо над изправените стъбла и извити зелени листа в периода септември-октомври. Леко ароматно. Вис. 50 см. Издържа до -15 градуса. Произхожда от Южна Африка и защо да не го комбинирате към други многогодишни луковични, произхождащи от южното кълбо като

,

и

.

Предлага се във вид на луковици, които е желателно да се садят от февруари на закрито, а след средата на март, когато вече няма опастност от измръзване на окрито. Препоръчва се садене в саксии за по-лесно съхранение през зимата.

magnifier