0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Фрезия романтичен микс розова и бяла ароматна - Fresia double white and pink mix

10 броя луковици

5.90 лв.

Изчерпан

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно. Предлага се във вид на луковици. Преди да дойде моментът за тяхното засаждане (в градина или саксия) е желателно да се съхраняват по следния начин: на тъмно, сухо и проветриво място при температура 5-8 градуса. При невъзможност да осигурите тези усовия, Ви съветваме да засадите във временни саксии, сандъчета и тн.

Многогодишно ароматно растение, достига височина 30 см. Цъфти през пролетта или лятото в зависимост от периода на засаждане. Отглежда се в полусветли, добре проветриви помещения при температура 12-16º, която с появата на пъпките е хубаво да се повиши на 18º. Полива се умерено. Ако пък отглеждате вашата фрезия в градина, тя трябва да е на някое скрито от преките слънчеви лъчи място, тъй като обича полусянката. Почвата трябва да е рохкава и отцедлива. За фрезията най-подходяща е леката, пропусклива и богата на хумус почва. Добра идея е към почвата да се добави малко торф и пясък. Размер на луковицата 5/+

Код: 2311 Категория:
magnifier