0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Екзотична крокозмия смес с продължителен цъфтеж от 8 седмици - Montbretia (Crocosmia) mix

10 броя луковици

3.90 лв.

Изчерпан

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно. Предлага се във вид на луковици. Преди да дойде моментът за тяхното засаждане (в градина или саксия) е желателно да се съхраняват по следния начин: на тъмно, сухо и проветриво място при температура 5-8 градуса. При невъзможност да осигурите тези усовия, Ви съветваме да засадите във временни саксии, сандъчета и тн.

Многогодишна! Изключително впечатляваща и екзотична, крокозмията цъфти с красиви и многоцветни цветове в червено, оранжево и жълто в продължение на 5-8 седмици от средата на лятото чак до есента. Напълно студоустойчива за нашия климат. Достига височина 40-50 см.

Предлага се във вид на луковици. Преди да дойде моментът за тяхното засаждане (в градина или саксия) е желателно да се съхраняват по следния начин: на тъмно, сухо и проветриво място при температура 5-8 градуса. При невъзможност да осигурите тези усовия, Ви съветваме да засадите във временни саксии, сандъчета и тн.

Код: 1204 Категория:
magnifier