0
Вход и Регистрация
Уважаеми клиенти, към момента срокът за изпълнение на поръчки е между 7 и 14 дни в зависимост от наличността на продуктите!

Далия Кафе с мляко с 25 см. цвят - Dahlia Cafe au Lait

1 брой грудка

5.90 лв.

Засаждане, отглеждане и съхраняване

Многогодишно. Далиите се предлагат във вид грудки (ризоми). Препоръчителна дълбочина на засаждане: 10-15 см. при температура 15-24 С. Садете в градината след като няма опастност от измръзване. Разделяйте грудките през есента, когато се изваждат за презимуване на сухо и проветриво място. За по-обилен цъфтеж препоръчваме подхранване със Стимулатор за цъфтеж.

Любим сорт на всички флористи, тъй като тази прекрасна далия изглежда невероятно красиво красиво в съчетание с други цветя в букети и цветни аранжировки. Едроцъфтяща с преливащи нежни тонове от слонова кост до прасковено розово и постепенно преминаваща в цвят напомнящ на кафе с мляко, тя непременно ще Ви радва и с продължителен цъфтеж в лятната градина. Височина 90-100 см. Много здраво стъбло. Носител на награди. Цъфти продължително от средата на лятото чак до първа слана. Препоръчителна дълбочина на засаждане 10-15 см

Код: 801 Категория:
magnifier